Resillion is een wereldwijd bedrijf met end-to-end mogelijkheden: ongeacht je branche, je geografische locatie of de fase van uw digitale reis. Met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië staat Resillion aan uw zijde. Wij helpen jou en je organisatie bij het realiseren van jouw ambities op het gebied van cyberbeveiliging, het testen van digitale mediacontent en quality assurance.

Binnen de technologie-industrie moet u erop kunnen vertrouwen dat wat u op de markt brengt ook echt werkt in de "connected world". Ervoor zorgen dat dit werkt of, zoals wij het graag zeggen, "getting you the green to go", is de belofte die Resillion aan jou doet.

Of het nu gaat om testen, certificering, (software)ontwikkeling, cyberbeveiliging of gegevensbescherming, de experts van Resillion doen wat nodig is. Wij werken zo lang en hard als nodig is om jouw product op de markt te brengen.

Resillion wordt ondersteund door Stirling Square, een bedrijf met ervaring in het stimuleren van bedrijven, het bevorderen van een cultuur van voortdurende verbetering en het leveren van outperformance. Stirling Square heeft zijn hoofdkantoor in Londen, maar is ook wereldwijd actief.

Bekijk onze vacatures!

Medior QA Software Test Analyst

Als QA Software Test Analyst met minimaal 3 jaar ervaring speel ook jij een cruciale rol in het verhogen van de kwaliteit van diverse producten. In onze ondersteunende en inclusieve werkomgeving helpen we je op weg om continu je kennis uit te breiden, je vaardigheden te verbeteren en nieuwe te ontwikkelen. Klaar voor een uitdagende carrière met werkzekerheid, waarin je impact kunt maken?

Jouw talenten:

Master of Bachelor in ICT / Electronica / Informatica? Zeker! Wist je dat enkele van onze toptalenten een andere achtergrond hebben? Voldoende passie en relevante IT-ervaring? Fantastisch! Even graag luisteren we naar jouw verhaal.

Praat je graag mee in het Nederlands of Frans (C2 niveau)? En heb je een basiskennis van de andere taal (Nederlands of Frans) (A2), goede kennis Engels (B2)? Dan horen we je graag komen.

Heb je net als ons een passie voor webservices, microservices, API, SDK? Dan zitten we op dezelfde bandbreedte.

Heb je een vlotte toegang tot Test management tools, defectmanagementsysteem en heb je kennis van gangbare development practices (Agile, TDD, BDD, …)? Precies wat we nodig hebben.

Heb je een kwaliteitslabel als ISTQB Technical Test Analyst/Test Manager? Geen must maar geeft ons meer mogelijkheden om samen de kracht van de digitale toekomst te omarmen.

Voel je de kracht van onze Resillion familie? Let’s connect!

Ontdek de vacature

Medior QA Software Test Automation Engineer

Als QA Software Test Automation Engineer met minimaal 3 jaar ervaring speel ook jij een cruciale rol in het verhogen van de kwaliteit van diverse producten. In onze ondersteunende en inclusieve werkomgeving helpen we je op weg om continu je kennis uit te breiden, je vaardigheden te verbeteren en nieuwe te ontwikkelen. Klaar voor een uitdagende carrière met werkzekerheid, waarin je impact kunt maken?

Jouw talenten:

Master of Bachelor in ICT / Electronica / Informatica? Zeker! Wist je dat enkele van onze toptalenten een andere achtergrond hebben? Voldoende passie en relevante IT-ervaring? Fantastisch! Even graag luisteren we naar jouw verhaal.

Praat je graag mee in het Nederlands of Frans (C2 niveau)? En heb je een basiskennis van de andere taal (Nederlands of Frans) (A2), goede kennis Engels (B2)? Dan begrijpen we elkaar!

Heb je net als ons een passie voor webservices, microservices, API, SDK? Dan zit je goed.

Heb je ook vlotte toegang tot source control management tools, performance testing tools, container tools, CI/CD tools, API/Integratie/UI Test automation, SCM-principes beheren en toepassen, kennis van minstens 1 object-georiënteerde programmeertaal en Clear Code en Devops practices? Precies wat we nodig hebben.

Heb je een kwaliteitslabel als ISTQB Technical Test Analyst/Test Manager? Kennis van BI fundamentals of basiskennis van build en deployment tools? Geen must maar geeft ons meer tools om samen de kracht van de digitale toekomst te omarmen.

Voel je de kracht van onze Resillion familie? Let’s connect!

Ontdek de vacature

Neem vandaag nog contact met ons op
  Our Accreditations and Certifications

  Crest Accreditation Resillion
  A2LA_Accredited
  Check Penetration Testing
  RvA L690 Accreditation
  ISO 27001
  ISO 9001 Resillion
  CCV Cyber Pentest
  Cyber Essentials
  CE+assessor

  Contact Us